9 лют. 2015 р.

Чергове засідання правознавчого клубу «Твій погляд»

4 лютого 2015 року в приміщенні районної бібліотеки відбулося чергове засідання правознавчого клубу «Твій погляд», на якому розглядалися питання із сімейного законодавства.
На засідання було запрошено учнів дев'ятих класів ЗОШ №1 разом з викладачем Маркіною Т.М. та начальника відділу ДРАЦСу Юрченко Т.В.

Розпочалося засідання з ознайомлення учнів про роботу бібліотеки, про правовий клуб, його мету та цілі.
Т.В. Юрченко розповіла про предмет сімейного права, яким є особисті немайнові та майнові відносини, що випливають із шлюбу, усиновлення, опіки та піклування, прийняття дитини в сім'ю для виховання та з інших підстав, які не заборонені законом і не суперечать моральним засадам суспільства і ґрунтуються на рівності та майновій самостійності їх учасників. Спілкування з учнями проходило в формі діалогу, де учні отримали відповіді на свої запитання.
Бібліограф районної бібліотеки Люх О.Ю. провела бібліографічний огляд літератури по сімейному законодавстві та правознавстві, яка покликана сприяти формуванню серед підлітків правової культури.
Маркіна Т.М. та учні школи проявили бажання і надалі проводити уроки з правознавства в формі практичного спілкування, що дає можливість поглибленого вивчення предмета.
Районна бібліотека проводить засідання правового клубу щоквартально і запрошує всіх бажаючих завітати в бібліотеку, переглянути юридичні виставки, літературу та прийняти участь в наших засіданнях. 

Немає коментарів:

Дописати коментар