22 бер. 2017 р.

День бібліографії «Цей дивосвіт –бібліотека»


     Великий цінитель слова Ярослав Мудрий сказав: «Велика користь буває людині від учення книжного. Книги ж учать і наставляють нас на путь покаяння, і мудрість, і стриманість здобуваємо ми зі слів книжних, бо це є ріки, що наповнюють всесвіт».
     Довіряючи всі свої знання і досвід книгам, люди навчилися зберігати їх. Скарбницями книг називають бібліотеки. А ще з давніх часів вони були і храмами знань, острівцями духовності й культури, збирачами історичної культурної спадщини.
     З метою ближчого знайомства 22 березня в Андрушівській районній бібліотеці для старшокласників місцевої гімназії було  проведено День бібліографії «Цей дивосвіт –бібліотека». Дивовижну подорож бібліотечними відділами здійснили діти разом з бібліотекарями Галюк Н.В. та Вишневською Ф.В., а бібліограф Люх О.Ю. познайомила присутніх із структурою ДБА – каталогами та картотеками – першими «компасами» у світі інформації.
     Бібліотека – це не тільки місце, де можна взяти книгу, а й можливість цікаво, змістовно провести свій вільний час, адже тут проводяться літературні вечори, презентації нових книг, майстер-класи, краєзнавчі години, конкурси, вікторини, квести і багато-багато іншого.   

Немає коментарів:

Дописати коментар