3 бер. 2015 р.

«Роль і місце бібліотек у формуванні національної свідомості, патріотичному вихованні підростаючого покоління, популяризації національно-культурного надбання»

        27 лютого 2015 року в районній бібліотеці відбувся семінар-практикум для сільських бібліотечних працівників на тему «Роль і місце бібліотек у формуванні національної свідомості, патріотичному вихованні підростаючого покоління, популяризації національно-культурного надбання».
       
Відкрила семінар директор РБ Шпаківська Н.В., яка націлила бібліотечних працівників на розуміння, особливо в теперішній непростий  час, важливості місії і значення діяльності бібліотек у вихованні справжніх патріотів своєї держави.
       Методист РБ Шуйська Л.Д. звернула увагу присутніх на покращення діяльності сільських бібліотек в нових соціально-економічних умовах.
       Під час семінару сільські бібліотекарі отримали консультації від працівників РБ: «Форми бібліотечної роботи з розвитку патріотичної і громадянської самосвідомості підростаючого покоління» (директор РДБ – Захарченко В.А.), «Популяризація літератури історико-патріотичної тематики по вихованню молоді на прикладах героїчного літопису Великої Перемоги» (бібліотекар юнацької кафедри РБ – Глушко М.В.), «Патріотичне виховання молодших школярів на кращих зразках національної культури та літератури» (бібліотекар РДБ – Мігунова О.В.).
          Бібліограф РБ – Люх О.Ю. провела огляд-презентацію літератури  «Революція Гідності: сторінки мужності». 

Немає коментарів:

Дописати коментар