16 квіт. 2018 р.

Відео презентація «Видатні сини України в ракетно-космічній галузі»


      Вабливе безмежжя космосу, далеке Сонце, близький Місяць, міріади
зірок, невичерпна глибина Всесвіту з давніх-давен були об’єктом людського пізнання, людської фантазії. Полинути в блакить земної атмосфери і ще далі , в космос, пізнати, що там відбувається – ось до чого тисячоліттями прагнула людина.
     І саме у цей весняний день до дня першого польоту людини у космос та  з нагоди Дня космонавтики для старшокласників Андрушівської ЗОШ №1 була проведена відео презентація «Видатні сини України в ракетно-космічній галузі». Присутні познайомилися з творцями польотів у світовому просторі українського походження С.П. Корольовим, К.Е. Ціолковським, О.Д. Засядьком, М.І. Кибальчичем, Ю.В. Кондратюком. Простежили найзаповітнішу життєву міссію першого космонавта незалежної України Леоніда Констянтиновича Каденюка, який з 19 листопада по 4 грудня 1997 року у складі міжнародного екіпажу здійснив політ на американському кораблі «Колумбія» як громадянин України.
     Сподіваємось, що і нинішнє та майбутнє покоління українців також досягнуть великих успіхів в освоєні космічного простору, адже космічні дослідження – один із найважливіших проявів сучасної науково-технічної революції, одне з найвагоміших досягнень людського генія.












 

Немає коментарів:

Дописати коментар