3 лип. 2017 р.

Семінар-практикум «Бібліотеки на допомогу
 моральному вихованню дітей та юнацтва».
         Тема моральності нашого суспільства взагалі і кожної людини в ньому зокрема надзвичайно актуальна в наш час, коли духовні, моральні цінності, на жаль, поступаються місцем матеріальним, коли байдужість, цинізм, жорстокість часто домінують над гуманізмом, милосердям, гідністю.
         Бібліотеки, як важлива складова соціуму, покликані брати участь у вихованні моральних якостей людини – від дошкільників до старших поколінь.

         Темі морального виховання дітей та юнацтва засобами  бібліотечної роботи був присвячений районний семінар-практикум, який відбувся на базі Івницької сільської бібліотеки 30 червня.
На семінар також запросили і працівників клубних установ району, аби ознайомити всіх з роботою установи культури села в нових умовах після переходу в інше, відремонтоване приміщення.
На семінарі також були присутні і виступав сільський голова Кузьменко П. П. та начальник відділу культури райдержадміністрації Білецька Г. І. Фахівці районної бібліотеки надавали консультації відповідно теми семінару.
Працівники Івницької бібліотеки і будинку культури організували і провели показовий масовий захід – тематичний вечір «Людина – це звучить гідно», обговорення якого відбулося в «Час відвертої розмови». Працівники сільських закладів культури висловлювали свої думки щодо побаченого заходу, відповідність і вдалість його змісту заданій темі, ділилися власним досвідом щодо проведення подібних заходів, які покликані формувати моральні якості, почуття, навички і звички поведінки.


Немає коментарів:

Дописати коментар