17 черв. 2016 р.

Курси? - Прекрасно!


Курси? – Прекрасно!


   На минулому тижні дощові дні змінювались справжньою літньою спекою. Незмінним залишалось одне – всі працівники галузі культури нашого району кожен ранок з’їжджалися до районного будинку культури, бо ж – курси підвищення кваліфікації.
     Обласний центр підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму в черговий раз направив бригаду обласних спеціалістів в наш район.
     Тема навчання «Діяльність сільських закладів культури по відродженню і розвитку національної культури в умовах сьогодення», –  актуальна і цікава. Загальні лекції читали філолог, психолог, правовий інспектор, фахівець з обласного краєзнавчого музею.

                                         

     З бібліотечними працівниками окремо працювали фахівці Житомирських обласних бібліотек: Н.Й. Семенюк, Л.А. Мозгова, Т.К. Данилевич, В.А. Пивоваров, Г.Г. Козаченко, Л.Я. Баздирєва, Ю.І. Мельник.

                                  



                                                         

     Лекції змістовні, пізнавальні, наповнені потрібною інформацією, які дають, як то кажуть, «їжу для розуму». Наприкінці курсів сільські працівники, розділені на групи, показували уривки масових заходів, які вони проводять в своїх селах. Бібліотекарі запропонували зустріч з поезією «Поезія – це скарб усіх віків», на яку запросили сільських поетес Огороднікову Г.Л. та юну Харчук Владиславу, яка лише починає свій поетичний шлях.

                       

     Знаєте, явка бібліотечних працівників за всі дні курсів 100-відсоткова. Це свідчить про те, що людям було цікаво і, головне, – корисно.
     Тепер залишилося застосувати отримані знання на практиці. Вперед!
 




                                                                                      Методист

Немає коментарів:

Дописати коментар